Politerno > Україна і світ > Аваков визначився з кандидатурою на посаду голови Нацполіції

Аваков визначився з кандидатурою на посаду голови Нацполіції

  • 7 Лютого, 2017
  • 1421 Переглядів
  • 0

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков вніс кандидатуру начальника департаменту карного розшуку Національної поліції Сергія Князєва на пост голови НПУ.

“Сьогодні ввечері вніс прем’єр-міністру Володимиру Гройсману кандидатуру Сергія Князєва – на призначення голови Національної поліції України… Я запропонував цю кандидатуру за результатами проведеного з моєї ініціативи консультаційного конкурсу, який проходив з 15 грудня 2016 року по 6 лютого 2017 року”, – повідомив голова МВС на своїй сторінці в Facebook ввечері у вівторок, 7 лютого.

Арсен Аваков пояснив, що процедура конкурсу, заявки на участь у якому подали 64 кандидати, проходив у п’ять етапів.

“Після опрацювання документів за рішенням конкурсної комісії, до участі було допущено 46 осіб, після етапу тестування кожен з 10 тих, хто набрав максимальну кількість балів, пройшли велику очну співбесіду з членами комісії”, – додав міністр.

За підсумками співбесіди комісія рекомендувала Авакову трьох кандидатів – адвокатів Костянтина Бушуєва і Андрія Вишневського, а також начальника карного розшуку Сергія Князєва. Голова МВС визнав найбільш прийнятною кандидатуру Князєва, який з листопада минулого року очолює департамент карного розшуку НПУ.
До цього він очолював поліцію Рівненської області, керував закарпатським обласним управлінням МВС, працював у карному розшуку в Київській та Донецькій областях.

Сегодняшним вечером внес Премьер-министру Владимиру Гройсману кандидатуру Сергея Князева – на назначение главы Национа…

Опубліковано Arsen Avakov 7 лютого 2017 р.

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE