Politerno > Україна і світ > Усик відреагував на критику щодо ефіру з Шарієм: “Собаки гавкають, а караван іде” (Відео)

Усик відреагував на критику щодо ефіру з Шарієм: “Собаки гавкають, а караван іде” (Відео)

  • 10 Серпня, 2019
  • 1838 Переглядів
  • Comments Off

Днями відбувся прямий ефір скандального прокремлівського блогера Анатолія Шарія і відомого українського боксера Олександра Усика у соціальній мережі Instagram.

Це здійняло цілу хвилю невдоволення серед українських користувачів соцмереж. Боксер не став відмовчуватися і записав чергове звернення до українців в якому заявив, що Україна зміниться лише тоді, коли в ній зміняться самі люди.

“Псує людей не бідність і багатство, а те, як вони дивляться на життя інших людей. Псує жадібність і заздрість. Просто встаньте раніше і почніть рухатись. Переверніть життя, може, встаньте на голову”, – зазначив у своєму відеозверненні боксер.

Також спортсмен закликав не звертати уваги на критиків: “Собаки гавкають, а караван іде. Ні на що вони не впливають. Нехай говорять, що хочуть. Їм просто треба побажати добра і більше молитися. Бо це – хвороба”.

Колишній лідер «Правого сектору», а нині голова Українського добровольчої армії Дмитро Ярош не добираючи слів прокоментував інтерв’ю Шарія з Усиком:

“Він хоч і непоганий боксер, але явний кремлівський під**рас. Погано вони закінчать. Така у них доля”, – написав лідер УДА.

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE