Politerno > Україна і світ > Окупанти готуються до вуличних боїв у Мелітополі – мер

Окупанти готуються до вуличних боїв у Мелітополі – мер

  • 18 Грудня, 2022
  • 403 Переглядів
  • 0

У тимчасово окупованому Мелітополі росіяни готуються до вуличних боїв – у центрі міста встановлюють бетонні пірамідальні протитанкові споруди, відомі як “зуби дракона”.

Про це повідомив мер Мелітополя Іван Федоров у Telegram.

“Окупанти, до чого готуєтесь? Вже другий день у самому центрі поки що окупованого Мелітополя рашисти розставляють бетонні конуси. Напевно, за останній тиждень окупанти настільки відчули запах “смаженого”, що вже готуються до вуличних боїв”.

Федоров зазначив, що “зуби дракона” росіяни розставляють ближче до цивільних – посеред центральних вулиць і житлових кварталів. 

Водночас мер прогнозує, що “бетонні лего” окупантам не допоможуть – більше того, вони ще й можуть заважати загарбникам утікати з української землі.

Як відомо, головнокомандувач Збройних сил Валерій Залужний заявив, що для того, щоб вийти до кордонів Криму, ЗСУ треба подолати відстань у 84 км до Мелітополя.

Він додав, що цього буде достатньо, оскільки звільнення Мелітополя дасть Україні повний вогневий контроль сухопутного коридору до АРК.

Нагадаємо, уранці 18 грудня в російському Бєлгороді прогриміли вибухи, над одним із будинків здійнявся стовп диму, влада повідомила про роботу ППО, одного загиблого та 8 постраждалих.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE