Politerno > Україна і світ > Пастух – ця Рада ще має шанс допомогти хлопцям на передовій

Пастух – ця Рада ще має шанс допомогти хлопцям на передовій

  • 8 Лютого, 2017
  • 1584 Переглядів
  • 0

Ця Рада ще має шанс допомогти нашим хлопцям на передовій і завершити війну. Ми пропонуємо юридично визнати окупацію Донбасу, припинити торгівлю та зупинити бізнес на крові, визнати Росію агресором і домагатись відшкодування збитків за зруйнований Донбас, а не забирати ці кошти з кишень українців.

Про це на своїй сторінці у Facebook пише нардеп Тарас Пастух.

“Бо зараз складається таке враження, що влада втрачає відчуття реальності, і живе у якомусь паралельному вимірі: вимагає від всього світу санкцій проти Росії, а сама дозволяє торгувати з окупованими територіями. Створює міністерство окупованих територій, а юридично не визнає окупації України”.

Нардеп наоголошує – “Сьогодні на Сході ветерани Війни, бійці, які пройшли Дебальцево, Іловайськ, Донецький аеропорт, блокують торгівлю на крові. У відповідь – поліція у супроводі тітушок влаштовує бійню та провокації. В хід пішли кийки та сльозогінний газ. Усе, як на Майдані. Тому ще одна наша вимога – розслідувати побиття ветеранів та покарати винних”.

“Щодо блокади торгівлі – надалі ми будемо підтримувати Штаб блокади торгівлі з окупантами. Ветерани не вийшли б на протест, якби Уряд та парламент ухвалював необхідні рішення. Адже ми досі не назвали війну – війною, а Росію – агресором, окупантом наших територій. А міністр окупованих територій, який заперечує факт окупації, називає події на Сході вже навіть не АТО, а ефективним контролем Росії. То врешті, прийшов час ефективного контролю України. І якщо влада бездіяльна, то цей контроль встановлюватимуть люди”.

Ця Рада ще має шанс допомогти нашим хлопцям на передовій і завершити війну. Ми пропонуємо юридично визнати окупацію Донб…

Опубліковано Тарасом Пастухом 7 лютого 2017 р.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE