Politerno > Тернопільщина > Надал, Богомол і Вонс відкривали нову поліцейську станцію

Надал, Богомол і Вонс відкривали нову поліцейську станцію

  • 13 Лютого, 2017
  • 1556 Переглядів
  • 0

Нову поліцейську станцію Тернопільського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Тернопільській області 13 лютого урочисто відкрили на вул. Дружби у Тернополі.

Як повідомила прес-служба ОДА, відтепер жителі мікрорайону можуть розраховувати на допомогу в будь-яких ситуаціях, що стосуються особистої та громадської безпеки, а також з питань правового характеру.

В урочистій церемонії відкриття взяв участь заступник голови-керівник апарату Тернопільської обласної державної адміністрації Ігор Вонс.

«Ми разом зробили ще один крок для того, щоб життя у нашому Тернополі було безпечним!», – каже чиновник.

«Шановна громадо! Сьогодні ми відкриваємо ще одну поліцейську станцію. Це означає, що ми разом зробили ще один крок для того, щоб життя у нашому Тернополі було безпечним, — звернувся із привітальним словом пан Ігор. — Кожної доби наші патрульні здійснюють в середньому дві сотні виїздів на звернення громадян. Це важлива, відповідальна робота – завдяки їм кожен тернополянин може відчувати надійний захист. Реформа правоохоронної системи України є важливим кроком для справжнього європейського майбутнього нашої Держави. Ми усі знаємо, наскільки суворим є відбір у Нову поліцію – його проходять тільки кращі з кращих».

Від імені Тернопільської державної обласної адміністрації Ігор Вонс подякував поліцейським, які зробили свій професійний вибір на користь захисту громадян, усвідомлюючи наскільки відповідальною та небезпечною є ця служба.

«Зауважу, кількість поліцейських станцій стрімко зростає по усій області: минулого року їх було відкрито 13, буквально тиждень тому – з’явилася ще одна у с.Товстолуг, Великогаївської громади, що у Тернопільському районі. Я впевнений, що з Новою Національною поліцією в нашому місті та області знизиться рівень злочинності, і містяни та гості Тернополя, як і усі жителі краю, будуть почувати себе комфортно – під надійним захистом правоохоронців», — звертаючись до тернополян, підкреслив Ігор Вонс.

Як повідомив керівник новоствореної поліцейської станції Сергій Вишовський, у новій поліцейській станції правопорядок забезпечуватимуть 20 співробітників: 10 дільничних офіцерів, вісім оперативників кримінальної поліції і працівник ювенальної поліції. Прийом громадян відбуватиметься тричі на тиждень.

Загалом, повідомляють в ОДА, на теренах області функціонує вже 15 поліцейських станцій і три в Тернополі.

Завдяки співпраці з органами місцевого самоврядування, раніше вдалося відкрити станції на залізничному вокзалі й території Центрального тернопільського ринку, зазначає керівник Головного управління Національної поліції Тернопільщини Олександр Богомол. У перспективі — створення поліцейського відділення поліції на масиві Сонячний.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE