Politerno > Тернопільщина > Міська рада готується до затвердження нелегітимного Генплану – Шкула

Міська рада готується до затвердження нелегітимного Генплану – Шкула

  • 14 Лютого, 2017
  • 1802 Переглядів
  • 0

Учора група депутатів Тернопільської міськради змінила секретаря земельної комісії. Зроблено це було всупереч законодавству, яке регламентує роботу депутатського корпусу.

Найімовірніше, припускає 0352.ua, зроблено це для того, аби протягнути через сесію, котру міський голова скликає на 24 лютого, зфальсифікований Генплан, який передбачає узаконення незаконних забудов, а також нові забудови у зелених зонах міста, де справжній Генпланом будувати забороняє. Нагадується, що поліція досі розслідує кримінальне провадження через підроблення Генплану. Наразі, слідчі чекають висновки київських експертів.

Як повідомлялось раніше, на посаду секретаря земельної комісії призначили Володимира Бліхара земельної, відсторонивши з посади неугодного «свободівцям» Романа Навроцького. Отже, якщо голова комісії, Андрій Шкула, не підписує той чи інший проект, то це може зробити секретар. Найімовірніше, власне для цього підкилимно був обраний, поки що нелегітимний, секретар комісії Бліхар.

«Як голова земельної комісії, який не скликав комісії (згідно з регламентом ТМР і положенням про комісію засідання організовує голова комісії) не можу привітати з обранням Володимира Бліхара. Чоловіка на таємній вечірній комісії зібраній міським головою (так сказали в ТМР) обралм секретарем земельної комісії. Цікаво: хто той протокол підпише, як обгрунтують той шедевр прозорості і демократії. Сильне обрання!))))», – написав у Facebook голова комісії Андрій Шкула.

Він переконаний, що вечірнє зібрання носило лише характер зустрічі членів комісії і не може мати юридичних наслідків.

На своїй сторінці, трохи згодом, Андрій Шкула продемонстрував відмінності “нового” Генплану та закликом до депутатів не підписувати сумнівний документ.

На фото шокуючі відмінності діючого Генплану Тернополя та "його копії" з сайту міської ради. Це не якісь помилки. Це сві…

Опубліковано Andriy Shkula 13 лютого 2017 р.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE