Politerno > Тернопільщина > Надалу нагадали про обіцянку повернути 25 гектарів тернопільським паркам

Надалу нагадали про обіцянку повернути 25 гектарів тернопільським паркам

  • 5 Лютого, 2018
  • 2221 Переглядів
  • 0

Голова ГО “Екоальянс” Олександр Філь нагадав міському голові Тернополя Сергію Надалу про його обіцянку повернути 25 гектарів тернопільським паркам, адже саме на таку площу вони зменшилися за його каденції.

Про це активіст написав на своїй сторінці у Facebook.

“Я мушу громаді нагадати про що йдеться. Коли розглядали зміни до Генерального плану Тернополя на комісії, яку очолював міський голова Сергій Надал, від громадськості була внесена пропозиція – відновити межі парків. У трьох парках разом 25 га. Сергій Віталійович дав доручення земельній комісії (А. Шкула) розглянути можливість повернення кожної земельної ділянки. Я був присутній. Щодо більшості ділянок було прийняте позитивне рішення. Протокол надали п. Надалу. Але це питання не було включене у проект рішення сесії”, – пише Олександр Філь.

Як пригадує еколог, тоді на сесії це питання з голосу вніс Андрій Шкула, на що Надал відповів, що воно буде вирішено у робочому порядку і проблем не буде.

Та як зазначає пан Олександр – проблема насправді є. Питання не вирішується і, на його думку, дуже погано, що депутати про це забули.

“Чому звертаюся до п. Шумади. Бо він проголосував за зміни до Генерального плану, тобто погодився на забудову парків. Після сесії сказав, що тим питанням займеться. В мене з ним два місяця тому відбулася зустріч щодо цього питання. Обіцяв розібратися за тиждень і зустрітися. Пішов третій місяць. Пане Вікторе, Ви публічна особа. Маєте захищати інтереси громади. Чому Вас такі важливі питання не цікавлять? Треба мати людську гідність та тримати слово, яке Ви надали”, – обурюється активіст.

Тож Олександр Філь звернувся до усіх партій ТМР та депутатів-патріотів із закликом – захистити парки.

Еколог надав схеми парків і пояснив – червоний і жовтий колір, те що вкрадене у громади:

Читайте також: Духовенство, забираючи від громади життєвий простір, противників будівництва відразу відносить до язичників, – О. Філь

 

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE