Politerno > Україна і світ > Лідери ДЛНР тішаться указом Путіна про визнання документів жителів ОРДЛО

Лідери ДЛНР тішаться указом Путіна про визнання документів жителів ОРДЛО

  • 18 Лютого, 2017
  • 1534 Переглядів
  • 0

Глава терористичної організації “ЛНР” Ігор Плотницький назвав “доленосним” указ президента РФ Володимира Путіна про визнання документів жителів ОРДЛО в Росії.

Про це, як повідомляє УП, йдеться в його заяві, опублікованій на сайті Луганського інформаційного центру.

“Президент Російської Федерації Володимир Путін прийняв доленосне рішення… Це черговий доказ того, що республіка відбулася як держава. Сьогоднішній день ще на один крок наблизив республіку до світового визнання нашого суверенітету”, – сказано в повідомлені.

У той же час, глава бойовиків “ДНР” Олександр Захарченко висловив подяку президенту РФ за прийняте рішення про визнання документів, виданих на території ОРДЛО.
“Указ президента Росії про визнання документів, виданих Донецькою Народною Республікою – це ще одне свідчення того, що Росія підтримувала і буде підтримувати право своїх співвітчизників боротися за своє життя, свою культуру, свою мову і, врешті-решт, за свої честь і гідність. Якщо Батьківщина-мати голосно і сміливо підтримує нашу боротьбу, значить наша боротьба – справедлива. Значить, наші жертви не даремні. Значить, наші надії виправдані”, – сказав він російському агентству “РИА Новости”.

Як повідомлялося, 18 лютого сайт Кремля оприлюднив указ за підписом президента РФ про визнання на території Російської Федерації документів, які видані громадянам України та особам без громадянства, які постійно проживають на територіях Луганської та Донецької областей, тимчасово окупованих проросійськими бойовиками.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE