Politerno > Україна і світ > Указ Путіна є доказом окупації і порушенням міжнародного права – Порошенко

Указ Путіна є доказом окупації і порушенням міжнародного права – Порошенко

  • 18 Лютого, 2017
  • 1627 Переглядів
  • 0

Президент України Петро Порошенко у своєму коментарі журналістам після переговорів з віце-президентом Сполучених Штатів Америки Майком Пенсом «на полях» 53-ї Міжнародної конференції з питань безпеки заявив, що рішення президента РФ Володимира Путіна про визнання в Росії паспортів, виданих псевдовладою так званих «ДНР» і «ЛНР», є черговим доказом російської окупації та порушення міжнародного права.

Про це повідомляє УНІАН.

«Я проінформував віце-президента про нещодавнє рішення президента Путіна про визнання «паспортів» окупованих територій так званих «ЛНР» та «ДНР». Для мене це є черговий доказ дії російської окупації, російського порушення міжнародного права», – сказав Порошенко.

«Дуже символічно, що це відбулося цинічно під час проведення Мюнхенської конференції з безпеки», – додав він.

Порошенко також зазначив, що його зустріч з віце-президентом США тривала вдвічі довше, ніж планувалося.

«Ми детально пройшлися по координації наших дій в плані процесів, які відбуваються на сході нашої країни, російської окупації, координації дій щодо ефективних кроків і формування українського порядку денного в переговорах з РФ», – зазначив президент.

«Дуже важливо, що на переговорах були вже відомі результати консультацій в «нормандському форматі». Я був приємно вражений поінформаваністю віце-президента по деталях процесів, які відбуваються», – зауважив Петро Порошенко.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE