Politerno > Тернопільщина > Очільники області і міста, депутати та громадськість вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні

Очільники області і міста, депутати та громадськість вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні

  • 23 Лютого, 2017
  • 1526 Переглядів
  • 0

22 лютого, у череду, очільники області і міста, депутати різних рівнів та громадськість вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні та загиблих у боротьбі з ворогом на Донбасі покладанням квітів, засвіченням лампадок та спільною молитвою разом з родичами загиблих Героїв та духовенством.

Подія відбулася подія біля монументу Героів Небесної Сотні на площі Героїв Євромайдану.

«Сьогодні ми молимося за світлі душі Героїв Небесної Сотні та світлі душі Героїв Небесної Армії, тих хто загинув, захищаючи нашу землю від окупантів на Сході України. Слова зайві – просто пам’ятаймо їх і те, якою дорогою ціною Україна торує шлях до незалежності», – сказав голова обласної ради Віктор Овчарук під час заходу.

“Три роки тому у Києві відбулися найбільш драматичні події Революції Гідності. Адже у ті дні, коли люди вийшли стояти за свою гідність, свободу, Україна отримала Героїв Небесної сотні. Серед цього списку і шестеро наших земляків, які мріяли про успішну, демократичну та Незалежну Україну”, – написав міський голова на своїй сторінці у Facebook.

І сьогодні наше завдання зробити усе заради тих змін, за які вони віддали своє життя.

Спільну молитву перед світлинами наших земляків – Героїв Небесної Сотні та загиблими у борні з ворогом на Донбасі – склали духовенство, батьки, рідні та друзі, очільники області та міста, депутати різних рівнів та громадськість, які прийшли до монументу Героїв Небесної Сотні у Тернополі.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE