Politerno > Україна і світ > Кучма повинен відповісти за вбивство Гонгадзе, всі докази вже зібрані, — Бутусов (Відео)

Кучма повинен відповісти за вбивство Гонгадзе, всі докази вже зібрані, — Бутусов (Відео)

  • 3 Квітня, 2017
  • 1828 Переглядів
  • 0

Матеріалів для винесення обвинувального вироку екс-президенту України Леоніду Кучмі достатньо, так вважає український журналіст Юрій Бутусов.

“Це найбільш очевидний злочин в Україні, де дуже однозначно зрозуміло, хто замовник вбивства Гонгадзе — це Президент Кучма”, — сказав журналіст у ефірі ток-шоу “Че“.

За словами журналіста, ФБР провела експертизу записів «плівок Мельниченка» і визнала їх справжніми, тому ГПУ нічого не заважає долучити ці матеріали до справи Гонгадзе або провести власну фонетичну експертизу.

Зі слів Бутусова, не приєднання”плівок Мельниченка” до матеріалів справи про вбивство Георгія Гонгадзе, безпосередньо пов’язане з нинішнім Президентом України Петром Порошенком.

До сорому теперішнього Президента Петра Порошенка, не долучення матеріалів експертизи щодо записів Мельниченка кидає тінь на главу держави, тому що він теж є фігурантом цих записів,
— сказав журналіст.

Бутусов переконаний, що це викликає підозру, те що сам Порошенко “не дає відмашку” по суду Гонгадзе, уникаючи того, щоб його розмови з Леонідом Кучмою також не долучили до якої-небудь справи.

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE