Politerno > Україна і світ > Мінінформполітики: в “чорному списку” перебувають сотні сайтів

Мінінформполітики: в “чорному списку” перебувають сотні сайтів

  • 3 Квітня, 2017
  • 1390 Переглядів
  • 0

КИЇВ 2 квітня заступник міністра інформаційної політики Дмитро Золотухін заявив, що в списку сайтів, які можуть становити загрозу національним інтересам України, знаходяться сотні ресурсів.

Про це він сказав в ефірі телеканалу ZIK.

Згідно з інформацією заступника міністра інформаційної політики Дмитра Золотухіна, назви сайтів, які можуть становити загрозу національним інтересам України, не розголошуються.

За його словами, списки рекомендованих до закриття сайтів і вже заблокованих ресурсів передали волонтери. Міністерство проаналізує отриману інформацію. “Тобто списки вже є … я не буду розголошувати кількість таких сайтів, рахунок йде на сотні таких сайтів, тобто направили дуже багато інформації, але не факт, що там всюди є підстави.

Тому ми зараз ретельно аналізуємо цю інформацію, тому що є певні прогалини в українському законодавстві”, – сказав Золотухін. Він уточнив, що назви сайтів не розголошуються, щоб не викликати істерії і спекуляції на цьому.” Ми спочатку хочемо проконсультуватися з людьми, які мають авторитет в медійному співтоваристві, щоб почути їх та голос громадськості, і як вони це оцінюють”, – сказав Золотухін.

Раніше повідомлялося, що робота над формуванням списку сайтів, які буде рекомендовано закрити через загрозу інформаційній безпеці України, ведеться під грифом “Для службового користування”.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE