Politerno > Україна і світ > Італійського хулігана і неонациста в Алчевську видали за респектабельного інвестора

Італійського хулігана і неонациста в Алчевську видали за респектабельного інвестора

  • 3 Квітня, 2017
  • 1731 Переглядів
  • 0

Проросійські пропагандисти окупованих Донбасу навчилися створювати альтернативну реальність. Італійського хулігана і неонациста, який мав на батьківщині проблеми із законом, видають за респектабельного бізнесмена.

Про це, як повідомляє Цензор.НЕТ, написав журналіст Денис Казанський, посилаючись на сюжет алчевського сепаратистського телеканалу АСКЕТ.

При цьому, за словами Казанського, в сюжеті “нахабно брешуть, що Алчевськ – перше місто, яке відвідав “інвестор”.

“Насправді Пальмері два роки воював за “ЛНР” і давно живе в Луганську з місцевою співмешканкою. Але в сюжеті ніде про це не сказано. Глядачеві здається, що в Алчевськ дійсно приїхав якийсь серйозний і важливий “пан” із грошима і зв’язками”, – зазначає журналіст.

“Тут, в задзеркаллі луганських новин, світ вивертається навиворіт, перестають діяти закони фізики, а люди роблять найнеймовірніші, казкові перевтілення”, – зазначає журналіст.

“Керівник організації Save Donbass People, координатор Італійського центру в “ЛНР” Андреа Пальмері і глава адміністрації Алчевська Наталя Пяткова обговорили перспективи залучення італійських інвесторів до реалізації спільних бізнес-проектів”, – йдеться в тексті повідомлення на головному новинному сайті бойовиків “ЛНР” “ЛугансІнформЦентр “.

“Потрібно тільки вбити ім’я “італійського інвестора” в пошуковик – і вам відкриється чарівний світ “ЛНР” у всіх його барвах і райдугах. Гугл дуже добре знає Андреа Пальмері. Ви можете почитати публікації про нього англійською, російською, італійською мовами. Правда, в них Пальмері чомусь називають не бізнесменом, а фашистом. Це ультраправий італійський футбольний фанат, який прославився на батьківщині хуліганськими витівками. У 2014 році він поїхав воювати на Донбас за “русский мир” і відтоді постійно живе в Луганську. Трохи нетипово для італійського інвестора… “, – інформує Казанський.

“Італійський фашист чомусь поїхав воювати не за “українських фашистів”(що було б логічно з точки зору пропаганди), а за “російських антифашистів”, діди яких воювали з дідами Пальмері. Італійські частини у Другій Світовій якраз брали участь у боях за Донбас. Дивно, так? Насправді – ні. Адже з 2014 року “італійський інвестор” воював у складі ГБР “Бетмен”, разом з відомим угрупованням російських нацистів ДШРГ “Русич”, яка прославилася своїми звірствами”, – підкреслює Казанський.

“Сьогодні ти воюєш за Новоросію і граєш “італійського добровольця, який приїхав боротися з бандерівцями” для російських ЗМІ, завтра зображаєш інвестора і бізнесмена в луганських новинах. З іншого боку, треба віддати належне “ЛНР”. Ще вчора ти був непотребом, дорослим хуліганом і фашиком, а сьогодні ти обговорюєш потенційний інвестпроект з мером Алчевська”, – зазначає автор.

“Фейковий мер спілкується з фейковим інвестором. Хуліган і самозванка вирішують долі 100 тисячного міста. Це ж практично, як у кіно! Всі розуміють, що грають ролі, але для новин потрібно постаратися … Окремий кайф – це “інвестиційні проекти”, які пропонуються “італійським інвесторам”. Хлібопекарня, якісь теплиці для вирощування овочів і виробництво сиру. Місцевим підприємцям такі мегапроекти звичайно не до снаги. Пекти батони і вирощувати помідори без залучення італійців у Луганській області, звичайно, ніяк не можна”, – робить висновок журналіст.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE