Politerno > Тернопільщина > Депутати Тернопільської облради вимагають притягти до відповідальності посадовців НКРЕКП

Депутати Тернопільської облради вимагають притягти до відповідальності посадовців НКРЕКП

  • 10 Квітня, 2017
  • 1615 Переглядів
  • 0

Розслідувати факт ухвалення незаконного рішення посадовцями НКРЕКП щодо вставлення абонплати на газ вимагають обласні депутати. Це звернення депутати прийняли після того, як Нацкомісія скасувала відповідне рішення.

Звернення до керівництва держави із вимогою розслідувати факт прийняття незаконого рішення щодо встановлення абонплати на газ прийняли обласні депутати. В зверненні депутати вимагають від Генеральної Прокуратури України, Національного антикорупційного бюро України провести всебічне розслідування за фактом ухвалення незаконного рішення посадовцями Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг та притягнення винних до відповідальності.

Досить жваво депутати ради обговорювали доцільність прийняття цього звернення. Оскільки на час обговорення цього питання НКРЕКП вже скасувала рішення про введення абонплати за газ.

Як відомо, нещодавно НКРЕКП затвердила рішення про щомісячну абонплату за газ. Відповідно до рішення, з 1 квітня громадяни України мали б платити за газ суму, що не залежить від споживання газу. Абонплата повинна була вираховуватись залежно від потужності газового лічильника кожного

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE