Politerno > Тернопільщина > Ігор Василів – новини з вагового комплексу на межі Тернопільскої області

Ігор Василів – новини з вагового комплексу на межі Тернопільскої області

  • 13 Квітня, 2017
  • 1841 Переглядів
  • 0

Голова Тернопільського осередку ВО “Автомайдан” Ігор Василів звернувся до начальника Головного управління Нацполіції Тернопільщини Олександра Богомола та голови Тернопільської ОДА Степана Барни щодо скандальної дробильної установки EXTEC C-12, котру з порушеннями перевозив тягач ДАФ з донецькими номерами.

Як повідомлось, тоді водій відмовився заїжджати на вагу. Маса вантажу становила 58.24 тонни, що разом із тягачем склало майже 80 тон повної ваги. Водій пред’явив документи, за якими прямував із Соснівки в Полупанівську філію ТОВ ВК “Гірничодобувна компанія”. Далі кермувальник автотранспорту зачинився у кабіні і очікував на закінчення робочого дня, адже за відмову важитися він заплатить символічний штраф.

За словами Ігора Василіва “хитрий підприємець поміняв місце загрузки з с. Соснівка,Київська область на м.Волочиськ, Хмельницька область”.

Автомайданівець продемонстрував накладні, згідно яких вага дробилки з 36 тон змінена на 23,7 тон. Дозвіл на переїзд узятий на 10 км.

“Різниця як мінімум в 500 км (за які він повинен сплатити суттєвий штраф). Що будемо робити? Автомайдан зараз на ваговому комплексі! Вас дурять і хтось добре підігрує. Дробилка за ніч поміняла місце прописки і всохлась на 8 т. Водій готовий їхати, це плювок… “, – обурюється активіст на своїй сторінці у Facebook.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE