Politerno > Україна і світ > Політичний експерт каже, що Трамп дресирує Путіна

Політичний експерт каже, що Трамп дресирує Путіна

  • 16 Квітня, 2017
  • 1558 Переглядів
  • 0

У цій драматичній корейській кризі мало схожого на Карибську кризу, яка поставила світ на межу світової ядерної війни, але багато схожого на голлівудські блокбастери.

Про це, на своїй сторінці у Facebook, написав політичний аналітик Віктор Небоженко.

“Американський президент Трамп легко змішує жорсткі удари з розкішним блефом і готовністю до цинічних угод. Він сам прекрасно використовує путінську тактику поєднання невизначеності і несподіваного удару. Так само, як і Путін, американський президент легко змінює погрози на ласку до противника. Кремль вже не знає, коли слова у Трампа розходиться з ділом”, – зазаначає експерт.

Але головним, на думку Небоженка, для України є той факт, що американський президент відмовився домовлятися з Путіним про Україну і запропонував йому спочатку вирішити ряд нескладних геополітичних завдань в інших частинах світу.

“Насправді Трамп відволікає увагу Путіна від України. І чим далі від нас, тим краще – Сирія, Афганістан, Північна Корея. А на черзі, під роздачу у Трампа ще потрапить група союзників Кремля – ​​Венесуела, Куба або ще хто-небудь. А потім почнеться наступне коло страждань союзників і маріонеток Кремля.”, – розмірковує політолог.

“Американський президент Трамп дресирує Путіна, перш ніж почати з ним серйозний діалог. Тому, кожен раз дії Трампа для президента Путіна будуть все більш публічними, принизливими і болючими”, – резюмує Небоженко.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE