Politerno > Україна і світ > Навальний показав маєток мільярдера Усманова і розповів про його відверту брехню (відео)

Навальний показав маєток мільярдера Усманова і розповів про його відверту брехню (відео)

  • 17 Квітня, 2017
  • 1472 Переглядів
  • 0

Фонд боротьби з корупцією Олексія Навального показав, як виглядає будинок мільярдера Алішера Усманова і розповів про його відверту брехню.

Про це йдеться в черговому сюжеті, в якому опозиціонер №1 відповідає мільярдеру на звинувачення у “верхоглядстві”

“Для мене дії Навального завжди були гіршим прикладом того, що називається “верхоглядством”, – сказав у своєму інтерв’ю “Ведомостям” олігарх Алішер Усманов.

У цьому ж інтерв’ю він заявив, що подає на Навального до суду.

“У цьому ж інтерв’ю він збрехав таку кількість разів, що саме це інтерв’ю є ідеальним доказом правоти ФБК: так, Усманов дійсно подарував одному з фондів імперії Дмитра Медведєва особняк на Рубльовці. Так, цей епізод нашого розслідування повністю доведений, і Усманов не може тепер навіть маніпулювати фактами, йому залишається тільки пвідверто брехати. У новому ролику вдаємося до кращих традицій верхоглядства – дивимося зверху і з висоти пташиного польоту показуємо, як влаштувався на Рубльовці цей володар статку в $ 13 мільярдів доларів. Ну а також на документах розвінчуємо жалюгідну брехня дідуся Бурханича.”, – йдеться в особистому блозі Навального.

Спираючись на документи, ФБК доводить, що Усманов в черговий раз вводить в оману громадскість і показує, як облаштувався олігарх на підмосковній Рубльовці.

“Якщо вам так само, як і нам, набридла бескінечна брехня і корупція, то 12 червня виходьте на антикорупційний мітинг в своєму місті”, – наголосив опозиціонер.

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE