Politerno > Україна і світ > Порошенко розповів британцям про реформи в Україні, про приголомшливий інвестиційний клімат та боротьбу з корупцією

Порошенко розповів британцям про реформи в Україні, про приголомшливий інвестиційний клімат та боротьбу з корупцією

  • 19 Квітня, 2017
  • 1245 Переглядів
  • 0

В ході офіційного візиту президент Петро Порошенко провів зустріч з представниками ділових кіл Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії.

“Великобританія стала одним з найбільших іноземних інвесторів в Україні з більш ніж 2 млрд доларів, створивши десятки тисяч робочих місць”, – зазначив Порошенко на своїй сторінці в Facebook.

Глава української держави розповів про впровадження реформ в Україні протягом останніх трьох років і основні результати, яких вдалося досягти на сьогоднішній день. Значну увагу було приділено створенню інвестиційного клімату, проведенню судової реформи, боротьби з корупцією, реформі банківського і енергетичного сектора.

Порошенко підкреслив, що вірить в перспективу майбутнього торгового і інвестиційного українсько-британського партнерства, відзначивши успішну співпрацю українського підприємства “Антонов” і британської компанія Dowty при створенні пропелерів  транспортного літак Ан-132D.

Президент також привітав інтерес британських компаній в Україні, зокрема, міжнародної компанії Unilever, яка відкрила чайну фабрику в Київській області, і міжнародна компанія Hutchison Ports, яка планує в короткостроковій перспективі вийти на ринок вітчизняних морських контейнерних перевезень.

 

 

“Успіх ці проектів в нашій країні, безумовно, буде хорошим прикладом для інших інвесторів, а також важливим сигналом довіри до українських реформ”, – зазначив Петро Порошенко.

Президент запросив британський бізнес інвестувати в Україну.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE