Politerno > Україна і світ > На Донбасі російські офіцери ввели для своїх підлеглих “податок на оборону”

На Донбасі російські офіцери ввели для своїх підлеглих “податок на оборону”

  • 20 Квітня, 2017
  • 1263 Переглядів
  • 0

Російські командири підрозділів окупаційних військ, які воюють на Донбасі, змушують підлеглий їм особовий склад здавати гроші “на оборону”. Зібрані кошти офіцери забирають собі в кишеню, інформує видання Факти

Як повідомили в Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України, кожному військовослужбовцю з так званого “1 Армійського Корпусу” наказано здати на ремонт запасного командного пункту по 5 тис. російських рублів, незалежно від розміру грошового забезпечення бойовиків.

Крім того, за результатами перевірки командуванням 1 АК стану передових позицій 11 окремого механізованого полку, обладнання яких проводилося місцевими підприємцями за рахунок військових, було виявлено, що роботи виконані незадовільно, особовий склад проживає в цивільних будівлях, а виділені для проведення робіт кошти привласнені командуванням полку .

Тим часом в 9 окремому штурмовому мотострелковом полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК військовими психологами було проведено анкетування особового складу.

За їх результатами встановлено, що командування полку приховує факти самовільного залишення військовослужбовцями передових позицій, а також масове вживання бойовиками алкоголю.

Нагадаємо, раніше в розвідці повідомили, що через безчинства російських офіцерів, а також приховування ними реальної кількості безповоротних втрат бойовики масово пишуть рапорти про звільнення.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE