Politerno > Україна і світ > Тимошенко оголосила старт процедури проведення Всеукраїнського референдуму (Відео)

Тимошенко оголосила старт процедури проведення Всеукраїнського референдуму (Відео)

  • 20 Квітня, 2017
  • 1776 Переглядів
  • 0

Вчора, 19 квітня, лідер “Батьківщини” Юлія Тимошенко заявила, що збори ініціативної групи по організації Всеукраїнського референдуму з питання заборони продажу землі сільськогосподарського призначення проходить легітимно в супроводі представника члена ЦВК Жанни Усенко-Чорної, і в цей день буде оголошено про початок процедури проведення всеукраїнського референдуму за народною ініціативою щодо питання заборони продажу сільськогосподарської землі.

Про це повідомляє сайт партії.

“Сьогодні ми приймаємо рішення про початок процедури проведення Всеукраїнського референдуму за народною ініціативою щодо питання заборони продажу сільськогосподарської землі. І ми повинні отримати згоду ЦВК на проведення Всеукраїнського референдуму з цього питання і отримати підписні листи”, – сказала Тимошенко.

За її словами, мова йде про заборону продажу сільськогосподарської землі, тому що “саме в цей час необхідно, щоб міцно і надійно поставити на ноги українське фермерство”. “Щоб у нас, як і у всіх аграрних розвинених країнах було не 30 тис. фермерських господарств, а хоча б як у Польщі – 2,5 млн фермерських господарств”, – сказала Тимошенко.

“Більше 10 тис. Чоловік будуть збирати підписи. Щоб успішно зібрати ці підписи, потрібно не дати сфальсифікувати жодної букви і жодної коми, тому що влада буде очікувати, щоб в зібраних підписах не містилося або паспортних даних, або не була вказана правильно адреса проживання громадянина України”, – застерегла Тимошенко.

Вона попередила, що влада буде чинити опір рішенням відповідного питання, і буде використовувати членів ЦВК з тим, щоб заблокувати процес проведення Всеукраїнського референдуму.

“Ви знаєте, що президент буде ламати ЦВК. І кожного члена ЦВК будуть викликати на Банкову, щоб вони прийняли негативне рішення. І будьте готові до того, що хтось із членів ЦВК виявиться слабким і нездатним для захисту Референдуму”, – підкреслила глава фракції.

Вона також висловила подяку представнику ЦВК Жанні Усенко-Чорній, яка була присутня на зборах ініціативної групи та присутність якої робить відповідні збори ініціативної групи легітимними.

“Нам необхідно робити майбутнє. І тому – вперед! Збираємо понад 3 млн підписів, проводимо Всеукраїнський референдум про заборону продажу сільськогосподарської землі і аграрну мафію відправляємо в небуття”, – звернулася Тимошенко до присутніх.

Також вона заявила в цій своїй вчорашній промові, що на чолі аграрної мафії в Україні стоїть особисто президент Порошенко …

Зауважу, що вчора більшість провідних телеканалів України (вони всі належать олігархам, включаючи Порошенко) не повідомили про це заході, організованому партією “Батьківщина” та її лідером Юлією Тимошенко.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE