Politerno > Україна і світ > “Порошенко тягається з “Мінськими угодами”, як якийсь некрофил” – Богуцька

“Порошенко тягається з “Мінськими угодами”, як якийсь некрофил” – Богуцька

  • 21 Квітня, 2017
  • 1858 Переглядів
  • 0

Порошенко знову тягається з давно померлими “Мінськими угодами”, як якийсь некрофил. Ці угоди- просто знущання над громадянами України.

Таке враження, що якщо Раша перестане стріляти, то Рошен готовий негайно оголосити амністію бойовиків і провести серед них вибори в ВР.

Ось у мене одне питання в нікуди: чи готовий наш Президент сам виконати ту частину угод, яку підписав ще в 14 році?

Може він і готовий, але чи готовий до цього Парламент? І як дорого він його підготує для прийняття відповідного закону?

Кількість порохоботів, які вважають, загинаючи пальці, що успіхи нашої зовнішньої політики, за яку відповідає президент, просто зашкалюють.

Найцікавіше, в чому я ще більше переконалася за останні дні, що досить значна частина ботів живе в Європі і Америці. І їм, нібито, звідти видніше, яку чудову політику проводить наш “Київський торт”.

Я ось згадую, як він в минулому, по-моєму, році розповідав про те, що Гонтарева, на думку міжнародних фінансових інститутів, кращий банкір світу. І ось що в зв’язку з цим всім я подумала.

Мінстець, як і російська пропагандистська машина, оплачується кабміном і АП сповна. Адже це ж міністерство інформації, мабуть, відповідає за рівень позитивного іміджу президента України? Тобто є певні лобісти правильної і прогресивної політики президента, які в міжнародних інстанціях оперують сфабрикувати Міністерством інформації результатами боротьби Порошенкко з корупцією, бюрократією, клептократією і т.д.

Ну ось я собі не уявляю, щоб нормальна, інформована, адекватна людина сама писала статті про головного корупціонера країни, як про завзятого борця з корупцією і продавала цей матеріал за кордон.

Ось ми з вами постійно говоримо про російську пропагандистську машину, як про досить серйозну, якщо не основну зброю Російської армії. І, відповідно, розуміємо, скільки грошей з їх бюджету йде на утримання цієї машини. А чому ми вважаємо, що у нас все не так???

Так! Саме так!!!! Величезні кошти з бюджету виділяються на утримання ботів і тролів, які малюють тут позитивний образ нашого Супермена, а так само не менші, якщо не більші кошти виділяються на лобістів інтересів пороху за кордоном. І це все з нашої з вами кишені. Навіть якщо ви не платите податків, то ви купуєте продукцію, в якій вже вшиті податки.

Купивши буханку хліба ви вже оплатили пропаганду. Звичайно ж, не тільки її. І медицину, і освіту … Але за рівнем медицини та освіти ви можете самі проаналізувати, скільки з, нехай навіть 10 копійок вшитих в хліб податків, йде на соціалку.

Мільярди йдуть на те, щоб показати Україні в ТВ і світу Рошена, як патріота, професіонала, головнокомандувача, дипломата, мецената (в одній особі з волонтером), який передав армії своїх “чесно-зароблених” – 3-4 300-400- 600 млн грн, або доларів, чи євро … (дані розходяться. Але в декларації не вказані. Добро рахунку не має, мабуть).

І ось, що мені здається. Якби ці кошти йшли не на чорти-що, відбілюючи гаранта, а на ту ж медицину і освіту, то може і не треба було б робити Мінстецю потрійне сальто з переворотом назад для того, щоб розповісти, який Петро хороший. Це було б видно і без зайвих і непотрібних рухів тіла.

Переглянула я останній випуск “Іншої країни” з Михайлом Саакашвілі і ось там дуже хороший кадр попався. Йшлося про убогість наших лікарень.

І ось на території одного з таких лікувальних установ розмістився пункт ритуальних послуг. Це щоб відразу, якщо щось в “лікуванні” пішло не так. Назва “салону – “Петро Великий” …… Поверніться на секунду на початок посту.

Це все! Діагноз.

Ліза Богуцька

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE