Politerno > Україна і світ > Волонтер: В’ячеславу Аброськіну доручили терміново знайти компромат на активістів

Волонтер: В’ячеславу Аброськіну доручили терміново знайти компромат на активістів

  • 21 Квітня, 2017
  • 1560 Переглядів
  • 0

Через скандал з полковником української поліції Юрієм Голубаном, якого звинуватили в роботі на терористів Донбасу, міністр Внутрішніх справ Арсен Аваков висловив невдоволення начальнику ГУ Нацполіціі в Донецькій області В’ячеславу Аброськіну, який, в свою чергу, вирішив знайти компромат на активістів.

Про це повідомив у Facebook волонтер Роман Сініцин, інформують Патріоти України.

“Кажуть, Аваков в якийсь момент був дуже лютий і вважає, що з Голубаном його конкретно підставили. Підставив Аброськін. Тому що Голубан – повністю його креатура, і відданий Аброськіну кадр. Нібито сам Аваков про Голубана до цього скандалу навіть не знав, що цілком логічно. Тепер ось знову підставив”, – написав він.

 


Волонтер також попередив, що Аброськін шукає компромат на активістів.

“Нещодавно збирав діячів з оперативно-інформаційних служб, сімок різних та кримінальних розвідок і наказав дістати на громадських активістів, які сильно “газують” на шефа і на самого Славіка, будь-який компромат. Дістати навіть не з-під підлоги, а з підвалу. Попутно повідомлю, що нелегальної зброї і боєприпасів не маю, наркотиків не вживаю і податки плачу”, – заявив він.

Крім того, за словами Синіцина, Голубана так і не усунули на час слідства від посади.

“А ви знали, що Голубан, три тижні бігав з автоматом і командував ротою в “Востоке”, навіть не усунули від командування ротою спецназу Донецької поліції? Тобто він продовжує виконувати свої обов’язки. Сепарок-то.

Не усунули на час “розслідування” і “експертиз”, які нібито проводяться на Богомольця і ​​в ДНДЕКЦ. Не забрали зброю, ксиву. Розкритий агент він же здатний на будь-що.

Може він в главку шуміти почне, як Брейвік якийсь? У понеділок Аброськін в Донецькій області провів “антитерористичні навчання”, де засвітився і наш герой”, – розповів волонтер.

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE