Politerno > Тернопільщина > Сороколіт прогнозує повторення провокацій та закликає тернополян прийти 11 травня під міськраду

Сороколіт прогнозує повторення провокацій та закликає тернополян прийти 11 травня під міськраду

  • 29 Квітня, 2017
  • 601 Переглядів
  • 0

11 травня, в четвер о 10:00, відбудеться п’ятнадцята сесія міської ради.

Відповідне розпорядження сесії сьогодні підписав міський голова.

Депутат Тернопільської міської ради Іван Сороколіт на своїй сторінці у Facebook, закликає тернополян не бути байдужими до процесів, котрі відбуваються у стінах міськради. Зважаючи на події, що мали місце 24 квітня, депутат припускає, що “тернополянам самим доведеться організовувати безпеку та дотримання законності у власному місті”.

“Сергій Надал, будучи міським головою обласного центру, усунувся від кричущого факту порушення законодавства у Тернополі і коментує тиск на депутатів та пряме перешкоджання їх діяльності як “внутрішньопартійний конфлікт”. Така його поведінка спонукає робити висновки, що він або підтримує такі дії, або й є їх реальним замовником.”, – припускає народний обранець.

Сороколіт звертає увагу на те, що через контрольовані мером ЗМІ до тернополян устами анонімних авторів розпочали доводити думку, що депутати, котрі відмовляються в незаконний спосіб та під тиском, добровільно скласти мандати, “взяли в заручники Тернопіль”.

“Ми не виключаємо, що цього разу Сергій Надал докладе більших зусиль щоб змушувати депутатів скласти мандат, до Тернополя завітала більша кількість “гостей міста”. Для цього “повністю випадково” може бути організовано навіть окремий спеціальний політичний чи “культурний” захід.”, – прогнозує екс-свободівець.

“Зважаючи, що ми, депутати міської ради Ігор Турський, Роман Навроцький, Іван Сороколіт, отримали чіткі накази від виборців, котрі нам ЗАБОРОНЯЮТЬ ДОБРОВІЛЬНО СКЛАДАТИ МАНДАТ, звертаємось до тернополян прийти до міської ради 11 травня та запитати у Сергія Надала зокрема та міської ради в цілому хто кого блокує і хто кого взяв у заручники”, – додає Сороколіт.

Повний текст звернення:

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE