Politerno > Україна і світ > Гібридна атака Кремля в рамках Євробачення-2017, – блогер (відео)

Гібридна атака Кремля в рамках Євробачення-2017, – блогер (відео)

Рано радіти відсутності російської представниці на Євробаченні-2017 в Україні. В останні дні російські пропагандистські ресурси рясніють потенційної перемогою учасника від Болгарії Крістіана Костова на Євробаченні-2017.

І не потрібно думати, що це безневинний факт від букмекерів – ми спостерігаємо чергову гібридну атаку Кремля.

– 17-річний Крістіан Костов: Якщо виграю “Євробачення”, привезу нагороду в Москву!

– Учасник “Євробачення” від Болгарії: Якщо виграю – розіб’ю кришталевий мікрофон в Москві

Юний хлопець 2000-го року народження народився і постійно проживає в Москві. Власне, у нього, крім болгарського паспорта, є і паспорт громадянина РФ. Він – фіналіст першого сезону російського проекту “Голос. Діти”.

Виступає за Болгарію лише на прохання його батька. А по Москві “дико нудьгує”:

Інформаційно Росія вже почала активно підтримувати “юного Кіркорова” Крістіана Костова, поширюючи меседжі “не поїхала, а все одно фаворити”.

Більш того, перемога Крістіана дозволить заявити пропагандистам, що громадянин Росії переміг на Євробаченні в Україні, мовляв і навіть “ганьба” з Самойловою не допомогла.

Крім того, якщо хлопець все-таки виграє, то Євробачення-2018 пройде в Болгарії, як раз в рік святкування 140-річчя визволення Болгарії від османського ярма.

Це державне свято в Болгарії, який святкується 3 березня і навіть відзначається вихідним днем, в честь підписання Сан-Стефанського мирного договору між Росією і Османською імперією в 1878 році.

Тобто проведення Євробачення в Болгарії в такий символічний рік, завдяки перемозі громадянина РФ, явно посилить проросійські настрої в Болгарії.

Олексій Мінаков

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE