Politerno > Україна і світ > Бійка на Алеї Слави в Одесі: колишній лідер одеського “Правого сектора” приніс портрет Шухевича (Фото)

Бійка на Алеї Слави в Одесі: колишній лідер одеського “Правого сектора” приніс портрет Шухевича (Фото)

  • 9 Травня, 2017
  • 1615 Переглядів
  • 0

У вівторок, 9 травня, в Одесі під час заходів, які проходять на Алеї слави, виникла сутичка між групою громадян з різними політичними поглядами. У конфлікт втрутилася поліція.

Про це повідомляє прес-служба поліції Одеської області.

“Поліцейські не допустили продовження конфлікту. Для з’ясування обставин в Приморський відділу поліції доставлені двоє учасників бійки – жінку і 16-річного молодого чоловіка”, – повідомили в одеській міліції.

Як інформує видання “Думская“, колишній лідер одеського відділення “Правого сектора” Сергій Стерненко приніс на Алею слави портрет українського героя-націоналіста Романа Шухевича.

На Стерненка відразу накинулися кілька людей з іншого ідеологічного табору. Зав’язалася бійка. Поліція втрутилася в конфлікт і затримала одного з нападників.

Крім того, в ГУНП повідомили, що станом на 11:00 в відділи поліції доставлені двоє громадян: пенсіонер 1938 року народження, одягнений у футболку з написом “СРСР”, і чоловік 1987 року народження, який поширював на Алеї Слави заборонену поліграфічну продукцію. За обома фактами тривають перевірки.

Також близько десяти громадян намагалися пронести на Алею Слави заборонені предмети – викидушки, кухонні та офісні ножі. Всі заборонені речі вилучено.

[metaslider id=13684]

“Власники зможуть отримати їх після виходу з території, на якій діють тимчасові режимні обмеження”, – відзначили в ГУНП.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE