Politerno > Україна і світ > Юлія Тимошенко: майже все НАЗК сформоване Яценюком (Відео)

Юлія Тимошенко: майже все НАЗК сформоване Яценюком (Відео)

  • 11 Травня, 2017
  • 1733 Переглядів
  • 0

Майже всі представники НАЗК є членами “Народного фронту”. Тому зараз вони порушують справи нібито проти незаконного фінансування тільки двох партій, і мають претензії до “Самопомочі” та “Батьківщини”.

Таку думку висловила лідер парламентської фракції ВО “Батьківщина” Юлія Тимошенко на телеканалі ZIK.

“НАЗК сьогодні не бореться з корупцією, а лобіює інтереси Яценюка, який фактично і сформував це агентство. Адже майже всі представники органу є членами “Народного фронту”. Тому зараз вони порушують справи нібито проти незаконного фінансування тільки двох партій, і мають претензії, як не дивно, до “Самопомочі” та “Батьківщини, а решта партій їх не цікавлять”, – зауважила Тимошенко.

Відтак, переконана лідер фракції, НАЗК сьогодні бореться тільки за політичну позицію, а не з корупцією. До того ж НАБУ, зауважила політик, також не виправдало великих очікувань.

“Я щиро сподівалася на людей, які почали працювати в НАБУ. Я особисто прийшла в НАБУ і віддала керівнику матеріали, де зазначено про 455 мільярдів гривень, які були конфісковані в збанкрутілих банків, і після цього оцінені в 90 мільярдів. До того ж, тепер їх намагаються продати всього за 8 мільярдів.

Відтак, виникає питання до НАБУ: чому досі немає жодної кримінальної справи проти голови Нацбанку Валерії Гонтаревої, а також проти керівника Фонду гарантування вкладів, який фактично розчинив у повітрі 455 мільярдів гривень?”, – наголосила Юлія Тимошенко.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE