Politerno > Україна і світ > Юлія Тимошенко: Чому усю спиртову галузь продавати можна, а “Рошен” – ні? (Відео)

Юлія Тимошенко: Чому усю спиртову галузь продавати можна, а “Рошен” – ні? (Відео)

  • 11 Травня, 2017
  • 2681 Переглядів
  • 0

Наступного тижня хочуть продати всю спиртову галузь України. У мене одне питання: якщо Президент сказав, що під час війни не може продати свій “Рошен”, бо це буде дуже дешево, то чому натомість можна продати всю стратегічну власність України?

Про це на телеканалі ZIK сказала Юлія Тимошенко, нардеп, лідер парламентської фракції ВО “Батьківщина”.

На думку гості, зараз спиртова галузь в Україні через війну дуже дешева, і продавати її ні в якому разі не можна. “Спиртову галузь візьмуть виключно корупціонери, які оточують Президента”, – вважає Тимошенко.

Також лідерка “Батьківщини” розкритикувала пенсійну реформу, яку пропонує влада. “Наші пенсіонери все життя пропахали, віддали здоров’я і молодість державі, виснажливій праці, і не можуть купити зайвого шматка хліба! Навіть той вистражданий безвіз, який маємо, ним може скористатися максимум 10-15% населення”, – констатувала Тимошенко.

На думку лідерки парламентської фракції, якщо ця пенсійна реформа буде схвалена, то буде оподаткування податком на доходи фізичних осіб не тільки пенсіонерів, які працюють, а усіх.

“Скасування всіх пільгових пенсій і безумовно – обмеження всіх можливостей сьогоднішніх пенсіонерів. Повірте, нічого в цій пенсійній реформі для нас доброго немає”, – зауважила Тимошенко.

Загалом лідерка “Батьківщини” розкритикувала ініціативи уряду. “Що менше влада зробить “реформ”, а це несправжні реформи, це фейк, то краще буде потім нації, народу, ставати на ноги, то швидше ми вийдемо з кризи”, – зазначила Тимошенко.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE