Politerno > Україна і світ > У розвідці США вважають, що в 2017 році Путін посилить тиск на Україну

У розвідці США вважають, що в 2017 році Путін посилить тиск на Україну

  • 12 Травня, 2017
  • 1391 Переглядів
  • 0

У Національній розвідці США вважають, що стратегічною метою Москви на 2017 рік залишається зрив спроб України стати частиною європейської спільноти. Такий висновок випливає з оприлюдненого розвідкою щорічного аналізу загроз миру і стабільності.

Про це повідомили Факти. У документі, який представив директор відомства Ден Коутс, аналітики заявляють, що президент Росії Володимир Путін буде тиснути на Київ по “декількох каналах, в тому числі за допомогою дій на сході України, де Росія озброює так званих сепаратистів”.

“Москва також прагне підірвати крихку економічну стабільність України і зберегти політичну расщепленность цієї країни”, – йдеться в доповіді.

На думку аналітиків Нацрозвідка США, українська опозиція слабка і схильна до політичних поступок Росії, яка “в значній мірі контролює рівень насильства, коливання якого використовує для чинення тиску в переговорному процесі”.

Нагадаємо, напередодні міністр закордонних справ України Павло Клімкін, який перебував з візитом у Вашингтоні, був прийнятий президентом США Дональдом Трампом. Таким чином, він став першим представником України, з ким новий голова Білого Дому поспілкувався особисто.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE