Politerno > Україна і світ > Гройсман має намір звернутися в НАБУ для розслідування “відкатів” на дорожньому будівництві

Гройсман має намір звернутися в НАБУ для розслідування “відкатів” на дорожньому будівництві

  • 13 Травня, 2017
  • 1444 Переглядів
  • 0

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман має намір звернутися до Національного антикорупційного бюро щодо розслідування корупційних відкатів на дорожньому будівництві, які досягають 7% від суми, виділеної на роботи.

Про це глава уряду заявив в ефірі “112 Україна” в п’ятницю ввечері.

“Важливо якісно ремонтувати дороги і привести всіх до відповідальності, хто робив погано. На 5 років формуємо план по відновленню доріг. На дорожньому будівництві працюють відкати – я звернуся в НАБУ. Уже внесли зміни до законів, перевести в готівку тепер дуже важко. Але до 7% виводять – за це треба руки в кайдани”, – сказав прем’єр.

За його словами, на близько 30% доріг, відремонтованих в минулому році, був виявлений брак. “Винні будуть покарані”, – підкреслив Гройсман.

За словами Гройсмана, Україна в 2017 році збільшить фінансування дорожньої інфраструктури в 3 рази в порівнянні з 2016 роком – до 30 млрд грн.

За даними “Укравтодору”, щорічна потреба у фінансуванні автодоріг в країні оцінюється не менше ніж в 60 млрд грн. За словами міністра інфраструктури Володимира Омеляна, дорожня галузь України в 2016 році була профінансована на 10 млрд грн із заявлених урядом близько 20 млрд грн.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE