Politerno > Україна і світ > Флешмоб ЛГБТ у Харкові: поліцію та активістів закидали камінням (Відео 18+)

Флешмоб ЛГБТ у Харкові: поліцію та активістів закидали камінням (Відео 18+)

  • 18 Травня, 2017
  • 1310 Переглядів
  • 0

У Харкові молодики у балаклавах зірвали флешмоб ЛГБТ-активістів, який був приурочений до Міжнародного дня боротьби проти гомофобії, біфобії та трансфобії.

Про це повідомило видання “24

Як повідомляє IT-Sector, активісти ЛГБТ планували провести біля Палацу одружень у центрі Харкова перфоманс у вигляді шлюбної церемонії під гаслом “Права ЛГБТ – права людини”.

Активістів оточили кільцем молодики в балакалавх. Вони скандували “Слава Україні” і “Традиційна родина – велика Україна”, вирвали з рук учасника флешмобу райдужний прапор, розірвали його та підпалили.

Агресивні молодики також облили активістів зеленкою, закидали яйцями, пустили в хід газові балончики.

На місце конфлікту прибула поліція. Проте при спробі вивезли учасників акції з місця сутичок – авто поліції заблокували. Після цього невідомі в балаклавах напали на поліцейських та жбурляли в них камінням. За попередніми даними,декілька копів травмовано.

Відео з місця конфлікту. Увага! На відео присутня ненормативна лексика!


17 травня в Херсоні також намагалися провести ЛГБТ-марш, але вже через сто метрів на учасників акції напали близько 30 осіб спортивної статури. Про це повідомив “Типичный Херсон”.

Нагадаємо, У Києві, в ніч на 11 травня, невідомі пошкодили будівлю магазину Lush Ukraine, який є учасником Карти дружніх місць ЛГБТ-спільноти. Про це йдеться в співтоваристві “КіевПрайт” в Facebook.

Хулігани чорною фарбою залишили на стіні будівлі напис великими буквами: “Україна проти збочень! Забирайтеся геть!”.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE