Politerno > Україна і світ > Народний Фронт пропонує фінансувати держохорону для віп-чиновників 3 роки замість одного, – Береза

Народний Фронт пропонує фінансувати держохорону для віп-чиновників 3 роки замість одного, – Береза

  • 18 Травня, 2017
  • 1616 Переглядів
  • 0

У законопроект №4666 «Про товариства з обмеженою відповідальністю» до другого читання в парламенті була внесена поправка, яка ніякого відношення до даного документу не має, але істотно збільшує фінансування Держохорони.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив народний депутат Борислав Береза.

“У нас в ВР черговий хутровий звір забрався в законопроект. Сьогодні повинні голосувати в другому читанні за законопроект 4666 про Товариства з обмеженою відповідальністю. І туди всунули кілька правок, які не мають ніякого відношення до цього законопроекту.

Наприклад, однією з правок пропонується продовжити держохорону з року до трьох Главі ВР, Прем’єр-міністру, Голові Конституційного Суду України, Голови Верховного Суду України, Першому заступнику Голови ВР, Першому віце-прем’єру Кабміну, Міністру закордонних справ України і Генеральному прокурору.

Пояснюю. Тепер платники податків будуть не ОДИН рік, а ТРИ року містити держохорону. Я так розумію, що нікуди гроші дівати? Не можу зрозуміти, як пов’язані між собою Держохорона і Товариства з обмеженою відповідальністю, але їх намагаються пов’язати цієї правкою. Це абсолютно безглуздо”, – написав парламентарій.

Дана поправка була внесена народним депутатом від НФ Андрієм Іванчуком, уточнює Береза.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE