Politerno > Україна і світ > Собчак жорстко звернулася до Порошенка: Ви три роки воюєте зі своїм народом (Відео)

Собчак жорстко звернулася до Порошенка: Ви три роки воюєте зі своїм народом (Відео)

  • 21 Травня, 2017
  • 1799 Переглядів
  • 0

Російська телеведуча Ксенія Собчак 20 травня розкритикувала президента України Петра Порошенка за указ про заборону соцмережі “ВКонтакте”, чим в свою чергу викликала хвилю критики на свою адресу.

Звернення Собчак записала в ефірі теж забороненого в Україні російського телеканалу “Дождь”, повідомило видання Inforesist

Вона вважає, що такий крок лише додав свіжого матеріалу для російського пропагандиста Дмитра Кисельова.

“Історичний досвід показує, що всі, хто оголошував війну соцмережам, програвали. Зараз, позбавивши 25 мільйонів жителів України можливості спілкуватися, ви втратили 25 мільйонів голосів”, – вважає Собчак.

Вона також переконана, що такий радикальний крок погубить кар’єру Порошенко, адже на таке рішення здатний тільки “політичний самогубця”.

“Ви один, а в цих соціальних мережах сидить половина вашого народу, який славиться своєю непокорою і гумором. Народу, який організовував Майдан, добровольчі батальйони саме через соцмережі – заборонені вами знаряддя фашистської пропаганди. Народу, який заплатив за Революцію Гідності тисячами життів. І цю гідність ви одним указом злили в вигрібну яму”, – переконана журналістка.

Своїм зверненням вона розгнівала соцмережі:

“Дітей вже немає тут? Відмінно. Можна сказати як є. Собчак, як і всі її дружки, ці божевільні російські “ліберали”, з усіма їх, бля * ь, телеканалами, сайтами, радіостанціями, тусовками, просто е * аньки і моральні виродки. І все”, – написав у відповідь їй журналіст Айдер Муждабаев.

Не менш грубою стала реакція і російського публіциста Володимира Голишева.

“Історичний досвід показує, що всі, хто кидав війну соцмережах, програвали” … Я дивлюся, молода мама К.А.Собчак нарощує стилістичну міць. До розумного слова “нелицеприятно” (у неї воно означає “некрасиво”) додалося зовсім вже розумне словосполучення “КИДАВ ВІЙНУ”. Кидай х * йню пороти, ідіотка. Іди дитину годувати”, – зазначив він в Facebook.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE