Politerno > Україна і світ > Один на одного волаємо, а біснуватих і злодійкуватих терпимо, – Олена Ксантопулос

Один на одного волаємо, а біснуватих і злодійкуватих терпимо, – Олена Ксантопулос

  • 22 Травня, 2017
  • 1580 Переглядів
  • 0

Ось це так! Варто було ліберальній російській журналістці Собчак покритикувати Порошенко, так відразу вся українська спільнота – журналістська та інша – кинулась на захист українського президента Порошенко.

Питаю себе, скільки було заплачено російській журналістці Собчак за провокацію?

Тому що безвіз начебто отримали, тепер довго нічого не світить. Треба якось рейтинг українського президента піднімати. Ось і підняли – вся Україна встала на захист української президента, який торгує з ворогом …

Істерика Кошкіної: “Порошенко – наш Президент! Нехай він тричі неправий і грець! Але це тільки нам – українському народу – про це судити! Не “російським ліберальним журналістам” нам радити, оцінювати наші реформи, успіхи, невдачі!”

Моралізаторство від Бабченко: “Ніяк не можу зрозуміти, як можна до такої міри не відчувати, що весь цей сарказм з приводу “Рошен”, бюджету України, Майдану, цензури та ін. – можна говорити тільки в одному випадку: якщо ти сидиш в окопі в Промзоні з нашивкою “Правого сектора …”

Народ, головне ж не провокатор, а хто піддався на провокацію, відразу почавши кричати про “нашого президента” …

І потім, чому ми не дозволяємо їм критикувати нашого президента, але не проходить і дня, щоб ми не розчленяли Путіна на складові? Ви скажіть, Путіна весь світ засуджує? Ні, деякі, в тому числі і Сполучені Штати, співпрацюють.

Порошенко і Україну, між іншим, теж засуджують, нагадуючи нам про те, що Україна – країна №1 в корупційному рейтингу.

Ви скажете, Путін агресор, так Порошенко в 2016 році заплатив в бюджет агресору 1 млрд. рублів податків за свою фабрику в Липецьку, що є непрямим, але дуже цинічним фінансуванням кривавої війни.

А, що, якщо вони нам скажуть, “не чіпайте нашого президента, ми самі розберемося”? Справа в тому, що ні вони, ні ми не розбираємося.

Один на одного кричимо, а біснуватих і злодійкуватих терпимо …

Тому, в черговий раз розвели нас як кошенят, ми понявчатли, а нашому президентові це музика в вуха – зайвий раз згадали, та не просто згадали, а ще й в образу не дали!

Можна і потрібно йти на другий термін. Народ знову проголосує …

Olena Ksantopulos

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE