Politerno > Тернопільщина > Дні Європи разом з тернополянами відзначила польська делегація на чолі з Генеральним консулом

Дні Європи разом з тернополянами відзначила польська делегація на чолі з Генеральним консулом

  • 22 Травня, 2017
  • 1522 Переглядів
  • 0

Генеральний консул Республіки Польща в Луцьку Вєслав Мазур та делегації польських міст Ельблонга, Плонська, Хожува та Єлєни Гури приїхали у Тернопіль, щоб разом з тернополянами та гостями міста відзначити Дні Європи.

Про це йдеться на сайті Тернопільської міської ради.

У рамках святкування в Тернополі відкрили виставки “780 років місту Ельблонгу” та “Немає незалежної Польщі без незалежної України. Єжи Ґєдройць і Культура в українському контексті”.

Також у рамках святкування у місті презентували європейську кухню та музичну програму за участю польських колективів.

Очільник Тернополя Сергій Надал привітав представників польських делегацій у Тернополі та побажав гостям дружнього і теплого святкування.

“Напередодні Днів Європи в Україні Європа прийняла дуже правильне рішення щодо повернення нашої держави у єдину європейську сім’ю. Адже нещодавно у Брюсселі був підписаний документ про введення безвізового режиму ЄС, – зазначив міський голова. – У цей знаковий день хочу зазначити, що Тернопіль завжди мав прекрасні партнерські відносини з польськими містами, також тісно співпрацюють між собою школи, соціальні об’єкти наших міст та культурні заклади. І саме завдяки спорту, культурі та іншими спільним проектами ми показуємо дружбу між нашими країнами та містами”.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE