Politerno > Україна і світ > Корпорація Tesla не хоче йти в Україну з-за нашої корупції, – Демчук

Корпорація Tesla не хоче йти в Україну з-за нашої корупції, – Демчук

  • 23 Травня, 2017
  • 1703 Переглядів
  • 0

Влада Порошенка і уряд Гройсмана сподівалась приховати від нас цю ганьбу, цей міжнародний скадал, але…краще гірка правда, ніж солодка брехня!

Тому, наше агентство сповіщає неприємну новину.

Відома у світі корпорація SpaceX і Tesla відповіла відмовою на прохання прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана про впровадження в Україні проекту з відновлюваної енергії у зв’язку з повальною корупцією в Україні.

В офіційному листі Тесли йдеться, що причини відмови – рівень корупції і несприятливий інвестиційний клімат в Україні. Тому компанія Tesla не зацікавлена в інвестуванні цього проекту в Україні.

ОСЬ ПОВНИЙ ТЕКСТ ЛИСТА:

“Ми вдячні за те, що ви не пошкодували часу для подачі заявки на реалізацію проекту з енергозбереження в Україні. Відбірковий комітет Тесла ретельно вивчив вашу пропозицію, а також вивчив всі можливі ризики і прийняв рішення.

Ми з жалем повідомляємо вам, що Ваша заявка була відхилена.

На жаль, рівень корупції та несприятливий інвестиційний клімат в Україні не дозволяє Теслі інвестувати в проекти з енергозбереження в цій країні.

Ми пропонуємо подати заявку на відкриття проекту в майбутньому, коли Ви (ваша держава) будете відповідати нашим вимогам.

Висловлюємо Вам наші Найкращі побажання по успішному пошуку інвестора. Дякуємо вам за інтерес до нашої компанії”.

І що після цього скажете, панове реформатори? Чергова перемога і рішучі успіхи у боротьбі з корупцією, у реформування правоохоронної системи…? Вже мовчу про реформування в економіці.

Тільки тут не звалюйте все на війну. Світ не дурний!

P.S. Збіглися адвокати Гройсмана й Порошенка (експерти в криптографії) і кажуть що цей лист – це фейк. Так, фейк, я цей лист сам надрукував і знизу підписався.

Rostyslav Demchuk

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE