Politerno > Україна і світ > На концерті Аріани Гранде в Манчестері підірвана бомба – загинули 19 осіб (Відео)

На концерті Аріани Гранде в Манчестері підірвана бомба – загинули 19 осіб (Відео)

  • 23 Травня, 2017
  • 1562 Переглядів
  • 0

Увечері 22 травня на стадіоні в Манчестері, де проходив концерт поп-співачки Аріани Гранде, стався вибух. За попередніми даними, 19 людей загинули і близько 50 поранені. Очевидці діляться відео в мережі.

Поліція розглядає подію як теракт, поки не буде отримано інформації, яка це спростує. Виконавиця не постраждала.

23-річна поп-зірка шокована тим, що трапилося. Вона передає свої співчуття сім’ям загиблих. Також свої співчуття висловили американські співачки Кеті Перрі і Демі Ловато.

Лікарі заявили про “шрапнельний характер” поранень. Це доводить, що вибуховий пристрій був начинений цвяхами. Поки ніхто не взяв на себе відповідальність за вибух. Але на акаунтах, близьких до терористичної організації “Ісламська держава”, святкують “успішну атаку”. Британські ЗМІ повідомляють, що бомбу підірвав, по всій видимості, смертник.

Нагадаємо, що трохи пізніше поліція виявила можливий другий вибуховий пристрій біля стадіону. Правоохоронці провели контрольований підрив підозрілого предмета. Перед цим людей відвели на безпечну відстань. Вибух був проведений в районі Cathedral Gardens, приблизно в двох хвилинах від стадіону.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE