Politerno > Тернопільщина > Українці з-за кордону зацікавлені у розвитку співпраці з Тернопільщиною

Українці з-за кордону зацікавлені у розвитку співпраці з Тернопільщиною

  • 23 Травня, 2017
  • 1371 Переглядів
  • 0

На цьому наголосив голова обласної ради Віктор Овчарук після участі  у Першому бізнес-форумі української діаспори та закордонних друзів України, а також  представників ділових кіл, членів Міжнародного Трейд Клубу в Україні, дипкорпусу, Торгово- промислової Палати України за кордоном, громадських об’єднань українців. Захід відбувся у Києві.

Про це повідомила Тернопільська обласна рада

Віктор Овчарук запрезентував учасникам форуму  соціально-економічний, туристичний та культурний потенціал Тернопільщини.

“Наша область готова стати осередком економічного зростання, локомотивом реформ у державі. І у нас є для цього усі передумови та ресурси. Є і підтримка центральної влади, – наголосив очільник області. – Саме тому створення умов для сприятливого інвестиційного та бізнесового клімату є пріоритетом у діяльності влади.

Одна з найменших областей в Україні – Тернопільщина – нині є найпотужнішою у процесах децентралізації та створення об’єднаних територіальних громад, у нас створені доступні та комфортні умови надання адміністративних послуг.

Наша область стала лідером у процесі електронного врядування, розроблено дієву покрокову систему супроводу інвестиційних проектів. В області успішно розвивається аграрна галузь, яка є потужним сектором для виробництва експортної продукції”.

Українці з-за кордону зацікавилися у розвитку співпраці з Тернопільщиною.  “Переконаний, – додав Віктор Овчарук. – що участь у Першому бізнес-форумі української діаспори та закордонних друзів України (а таких багато) буде результативною та сприятиме встановленню нових взаємовигідних відносин”.

У  цьому заході брали участь представники торгових палат України у Німеччині, Італії,  Туреччині, Іспанії, Австрії, В`єтнамі, Словаччині, Азербайджані тощо, а також Української Всесвітньої Координаційної Ради (УВКР), ділових рад різних країн, Міжнародного Трейд Клубу.

Усіх учасників Віктор Овчарук запросив  на економічний бізнес-форум, який відбуватиметься у Тернополі 25-26 травня.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE