Politerno > Україна і світ > Роздратований Порошенко впевнений, що його “спаплюжили” за гроші

Роздратований Порошенко впевнений, що його “спаплюжили” за гроші

  • 23 Травня, 2017
  • 1689 Переглядів
  • 0

На протязі доби після участі Президента України Петра Порошенка в церемонії вшанування пам’яті жертв політичних репресій, яка закінчилася для нього криками “Ганьба” і “Брехня”, він залишався вкрай роздратованим.

Про це виданню МИР розповіло джерело в Адміністрації Президента.

“Цей інцидент не пройшов для Петра Олексійовича безслідно, втім, як і для всієї Адміністрації. Він був настільки роздратованим, що на протязі доби до нього елементарно боялися підійти. Ті образи його его настільки зачепили, що в спілкуванні з нами він дозволив себе вживати нецензурну лексику”, – поділився інформатор, пояснивши, що це звичайна реакція Президента в подібних випадках.

У той же час, за словами джерела, Петро Порошенко впевнений, що люди, які кричали йому “Ганьба”, були заздалегідь “проплачені” з метою його дискредитації.

“Президент навіть думки не припускає, що деякі люди дійсно розчаровані і можуть вважати його “брехуном”, – додав він.

Нагадаємо, 21 травня на території історико-меморіального заповідника “Биківнянські могили” Петро Порошенко разом з дружиною Мариною Порошенко взяв участь у церемонії Вшанування пам’яті жертв політичних репресій.

Як відомо, вже після церемонії мовна сутичка, яка сталася між Президентом і присутніми людьми, закінчилася тим, що він і його дружина тікав із заповідника під крики: “Ганьба”, “Брехло” і “У відставку”.

Відео інциденту

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE