Politerno > Україна і світ > Тимошенко: Петро Порошенко – трагедія для України через покривання кланів і олігархії (Відео)

Тимошенко: Петро Порошенко – трагедія для України через покривання кланів і олігархії (Відео)

  • 26 Травня, 2017
  • 1951 Переглядів
  • 0

Лідер фракції “Батьківщина” Юлія Тимошенко впевнена, що трирічна робота Петра Порошенка у кріслі президента України вкрай негативно позначилась на суспільно-економічному житті українців, адже замість розбудови країни Гарант Конституції очолив кланово-олігархічну систему.

Про це 25 травня лідер “Батьківщини” заявила журналістам у кулуарах Верховної Ради, коментуючи трирічний підсумок роботи Петра Порошенка на посаді президента України.

“Президентство Петра Порошенка – це найбільша трагедія для України. Він – найголовніший олігарх України, який є дахом для всіх олігархічних і мафіозних родин”, – сказала Юлія Тимошенко.

За словами парламентарія, після Революції Гідності повинні були прийти ті люди, які повинні були «зламати стару, прогнилу кланову систему управління, які здатні були зламати шию олігархії і не дати їй відродитись», чого насправді не було зроблено. Саме тому політик прогнозує посилення негативних перспектив для України у разі обрання Петра Порошенка на другий термін президентства.

“Якщо Порошенко буде іти на другий термін і народ це дозволить, то це означатиме, що ми фактично будемо займатися суїцидом”, – зауважила вона.

Парламентарій також додала, що президента України Петра Порошенка і його оточення необхідно щонайшвидше притягувати до кримінальної відповідальності за проваджену недолугу політику.

“Треба думати про те, щоб Петро Порошенко щонайшвидше пішов із посади і відповідав за кожен день грабування і приниження українського народу”, – акцентувала Лідер фракції “Батьківщина”.

Юлія Тимошенко гостро розкритикувала намір президента відкрити продаж української сільськогосподарської землі, адже це стане найбільш злочинним рішенням президента. А тому парламентарій вкотре нагадала, що Партія ВО «Батьківщина» спільно із Асоціацією фермерів та приватних землевласників України у рамках Всенародного референдуму щодо питання заборони продажу сільськогосподарської землі вже зібрали понад 350 тис. підписів українців, які підтримали таку ініціативу.

“Ми зберемо понад 10 млн підписів і покажемо президенту, уряду і парламенту, що українська нація проти продажу сільськогосподарської землі”, – сказала політик.

Юлія Тимошенко також акцентувала, що Партія ВО “Батьківщина” спільно із Асоціацією фермерів та приватних землевласників України та за підтримки українського суспільства готові стати спільним фронтом для спротиву такому злочинному наміру влади.

“Якщо влада почне тиснути, проводити зняття мораторію через КСУ або через Верховну Раду, то ВО “Батьківщина” разом з Асоціацію фермерів України збере людей і вимагатиме відставки цієї влади!”, – підсумувала вона.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE