Politerno > Тернопільщина > “Щедрість” по-борщівськи або десятки кіосків “своїм людям”

“Щедрість” по-борщівськи або десятки кіосків “своїм людям”

  • 29 Травня, 2017
  • 1504 Переглядів
  • 0

Якщо говорити чесно, останнім часом діяльність Борщівської міської ради та її керівництва викликає дуже багато запитань. І от, здається, настав апофеоз вседозволеності борщівських держслужбовців, які так вишукано і привселюдно декларують повагу і турботу про звичайних людях, розповідають казки про необхідність наповнення бюджету усіма можливими способами і боротьбу з корупцією.

Про це йдеться в матеріалі “Звістки“.

Останній виконком, який відбувся 24 травня в стінах читального залу районної біблілотеки, став справжнім аукціоном небаченої щедрості влади Борщева. Тільки за якусь годину часу було видано 26 дозволів на розробку схеми розміщення кіосків по вулиці Кондри та Промислова, а ще остаточно затверджено 4 проекти на кіоски по вулиці С.Бандери. А це значить, що уже зовсім скоро в нашому невеличкому містечку появиться ще додатково 30 кіосків.

Але що найцікавіше, що більшість дозволів видано депутатам та колишнім кандидатам в депутати, їхнім родичам, рідним працівників міської ради, їхнім тещам і дітям, близьким знайомим та підлеглим.

Уже сьогодні ми аналізуємо список “щасливчиків”, а їх аж 30, і в найближчому майбутньому розповімо, кому дістались настільки цінні “подарунки”.

Між іншим, аналізуючи сучасні ціни на кіоски і той факт, що кілька місяців тому поблизу заправної станції WOG продавали торгівельний павільйон за 10 тисяч доларів, можна зробити припущення, що своїм рішенням міська влада може збагатити окремих осіб на суму в 300 тисяч доларів, а це більше 7 мільйонів гривень.

Хочеться додати, що ми звернулися з проханням прокоментувати цю ситуацію відразу до кількох чиновників та фігурантів цієї історії, окремі з яких погодились ще вчора дати пояснення, однак досі не виконали своєї обіцянки.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE