Politerno > Україна і світ > Суб’єктивні реалії Нормандського процесу, або як Україну дерибанять на трьох

Суб’єктивні реалії Нормандського процесу, або як Україну дерибанять на трьох

  • 31 Травня, 2017
  • 1334 Переглядів
  • 0

Пропонуємо вашій увазі неупереджений ретроспективний погляд на Нормандський формат перемовин. Стислий  аналіз зробив Василь Вакаров, юрист, екс завідувач відділу у Адміністрації Президента України

Факти

1.Тільки за два перших місяці 2017 року товарообіг між Німеччиною і Росією збільшився на 43% в порівнянні з тим же періодом минулого року і склав € 6,7 млрд. Такі дані Російсько-німецької зовнішньоторговельної палати, пише Die Zeit.

За словами голови правління зовнішньоторговельної палати Маттіаса Шеппа, нинішні торгові показники збігаються з відгуками німецьких компаній в Росії, які стверджують, що справи знову йдуть в гору. За результатами опитування серед діючих на території Росії німецьких фірм, 63% з них очікують в цьому році зростання товарообігу.

2. На прес-конференції президентів Франції та Росії керівник РФ поінформував про те, що в Росії працюють понад 500 французьких компаній, жодна з яких, за останнім часом, з ринку не пішла.
У минулому році прямі інвестиції в економіку Росії збільшилися на 2,5 млрд. дол. За перший квартал цього року двосторонній товарообіг між РФ і Францією зріс на 23.7%.

А що ж Україна?

А по Україні ці країни ведуть переговори. В черговий раз хочуть заслухати звіт ОБСЄ про виконання Мінських угод, обговорити його.

Це показує, що вирішувати проблему України гаранти від Європейського Союзу не хочуть. тому що, вони поінформовані про те, що реально жоден пункт не виконано. Ніким не виконаний.

Виглядає так, що вони навмисне заводять ситуацію в глухий кут.
Цю платівку ми чуємо вже три роки і нічого нового ми не почули.

Нічого нового для України це не дасть.
Ні до чого хорошого для нас це не призведе

Шлях, по якому нас ведуть один:
рвати Україну під себе,
на трьох.

Вони між собою торгують, прибутки зростають.
За рахунок нас.

У підсумку програємо ми,
а не вони…

Василь Вакаров

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE