Politerno > Україна і світ > Я – дочка головного мільярдера і злодія країни: Дочка Пєскова похвалилася багатством в Instagram

Я – дочка головного мільярдера і злодія країни: Дочка Пєскова похвалилася багатством в Instagram

  • 2 Червня, 2017
  • 1605 Переглядів
  • 0

Єлизавета Пєскова, дочка прес-секретаря президента Росії Дмитра Пєскова, влаштувала провокацію в своєму Instagram. Вона написала, що її батько головний злодій і мільярдер країни і що у неї є 13 рабів.

“Час відвертості настав. Я – Пєскова Єлизавета Дмитрівна, дочка головного мільярдера і злодія країни, прес-секретаря глави держави. Це перший текст, який пишу сама.

Всі інші замовні. Вкалує ціла команда холопів, яким я плачу вашими грошима заради піару. Раціон мого харчування складається з лобстерів, посипаних макадамією і шафраном, завалених ікрою білуги – альбіноса, і девонських крабів. Коротше кажучи, з усього, що вам не по кишені, так як ваша рабська кишеня – моя кишеня, розшита діамантами 60 карат”, – написала Пєскова.

Вона також написала, що у неї є 13 рабів і висловила впевненість, що ні пізнає “холопської долі” простих людей.

“Я ніде не вчуся, тому що тупа від народження, але це не проблема, так як диплом мені, зрозуміло, куплять! Зрештою, якщо мені щось знадобиться – я просто куплю раба на гроші народу! Так що, майбутнє – за мною!”- завершила свій пост Пєскова.

 

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE