Politerno > Тернопільщина > Один з головних агітаторів сумнозвісного Хеліксу “свободівець” Ігор Костюк має шанси стати депутатом

Один з головних агітаторів сумнозвісного Хеліксу “свободівець” Ігор Костюк має шанси стати депутатом

  • 3 Червня, 2017
  • 4762 Переглядів
  • 0

Вчора, 2 червня, під час запеклого протистояння заїзжих активістів “Свободи” з виключеними з цієї партії депутатами Тернопільської міської ради, серед “блокувальників” був помічений член міського комітету ВО “Свобода”, очільник ГО “Судентська Свобода” та ведучий на “УХ-радіо” Ігор Костюк.

За нашими даними, саме цей “свободівець” має шанси стати депутатом міськради замість, власне, когось з можливо позбавлених мандату.

До речі, в Перемозі, під час, м’яко кажучи, не дуже відкритих зборів ініціативної групи по відкликанню мандатів Івана Сороколіта, Романа Навроцького та Ігора Турського, він був “головою лічильної комісії”.

Але яким великим був наш подив, коли ми з’ясували, що це саме то Ігор Костюк, котрий виступав одним з головних агітаторів сумнозвісного “Хеліксу”.

Ще у грудні 2016 року інтернет-видання “Діло” опублікувало власне розслідування “Жертва чи шахрай? Історія “Хеліксу”” щодо участі в афері кандидата у депутати до Тернопільської міської ради по виборчому округу №33.

В свою чергу, “Діло” посилалось на TeNews, котре стверджувало, що “… серед аферистів “Хеліксу” помічений один з громадських діячів Ігор Костюк, який і надалі продовжує займатися подібною діяльністю”.

Редакція “Діло” тоді зацікавилась бурхливим обговоренням участі Костюка у фінансовій піраміді та відстежила поширення новин на його сторінках у соціальних мережах. Зокрема, переглянувши особисту сторінку у Вконтакті, журналіти відстежили, що Ігор Костюк приймав активну участь у діяльності “Хеліксу”, запрошував вступити у свої “лави”.

Та й зі спільних фотографій Костюка з основними персонажами “хеліксовської” афери ніяк не складається враження, що він став їхньою жертвою, скоріш він таки був однією з проміжних ланок “піраміди”.

Ото ж, лідерам “Свободи” треба добре зважити всі “за” і “проти”, перед тим як розпочинати гру під назвою “депутат- склади мандат” (хоча вона вже розпочата). Адже розмін – Сороколіта, котрий набрав 52,5 % голосів виборців на своєму округу, на Костюка, агітатора шахрайської схеми – приниження тих 52,5 % та вірних прихильників ВО “Свобода”.

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE