Politerno > Україна і світ > У Верховній Раді показали відео, як Ляшко молився за Тимошенко – “президента” (Відео)

У Верховній Раді показали відео, як Ляшко молився за Тимошенко – “президента” (Відео)

  • 6 Червня, 2017
  • 3415 Переглядів
  • 0

Ляшко жорстко розкритикував Тимошенко за газові контракти від 2009 року. Лідер “Батьківщини” знайшла архівне відео, і показала, як “радикал” молився за її президентство.

Під час парламентської сесії Верховної Ради 6 червня лідери двох парламентських фракцій “Радикальна партія” та “Батьківщина” обмінялися “люб’язностями”. Про це повідомила Українська правда

Спочатку головний “радикал” виступив з промовою, в якій жорстко розкритикував Юлію Тимошенко за газовий контракт, підписаний у Москві в 2009 році. У відповідь Тимошенко потроллила свого опонента архівним відео, де Ляшко молився за неї і заявляв, що бачить Тимошенко на чолі держави.

Слово Ляшко

– Кабальним, антиукраїнським, корупційним договором Україна переплатила, за оцінками експертів, як мінімум 18 мільярдів доларів, і недоотримала ще 12 мільярдів, разом 30 мільярдів доларів. У мене питання до шановної Юлії Володимирівни.

Навіщо потрібно було підписувати цей газовий контракт, якщо у нас і так було достатньо запасів в газових сховищах. Навіщо потрібно було протягом місяця після підписання Московського газового контракту ховати його від спецслужб і громадськості?

Ви говорите, що Янукович переплачував за газ. Адже Янукович ціною харківської зради отримав знижку за газ, знижка, за вашим же контрактом …. І газові контракти Тимошенко, і харківські угоди Януковича, і мінські переговори Порошенко -все це антиукраїнські зради, – говорив в оточенні своїх соратників лідер “Радикальної партії”.

Відповідь Тимошенко

Лідер “Батьківщини” зайняла трибуну парламенту разом зі своїми соратниками. Слово взяв депутат від цієї політсили Вадим Івченко, який чотири рази в своїй короткій промові назвав Ляшко “скотинякою”.

– Ця скотиняка в 2013-му року казала, що вона буде в тій країні, де президентом буде Тимошенко. Ця скотиняка голосувала за те, щоб збільшити повноваження Януковича, який привів сюди російські війська. Ця скотиняка під час голосування за бюджет дала преференції своїх спонсорів. Ця скотиняка знищила українське село, – сказав Івченко і показав відео з участю Ляшко на планшеті.

– Я думаю, що Юлія Тимошенко – це гідна людина, яка гідна керувати нашою державою. Я не провидець, але я впевнений, що вона буде президентом. Коли, за яких умов, в якому році – це вже питання третє. Але я точно знаю, вона буде президентом, – віщав Ляшко з екрану планшета, який тримав Івченко.

Запис було зроблено кілька років тому в ефірі одного з ток-шоу.

Політичне 6 червня в цілому пройшло під знаком Тимошенко. Вранці глава фракції БПП на узгоджувальній раді звинуватив її в державній зраді і закликав антикорупційні органи розслідувати “газовий контракт 2009 року”.

У відповідь Юлія Тимошенко сказала: Дуже приємно було з цієї трибуни слухати від колишнього регіонала, від людини, у якого вбивці, такі як Моторола (терорист Арсеній Павлов. –ред.)… Безлер (терорист Ігор Безлер. – ред”) працювали помічниками й розстрілювали людей, слухати про державну зраду”, – заявила Тимошенко.

Потім Тимошенко пригрозила БПП вивести народ на вулицю протестувати проти земельних реформ та іншого.

Після обіду в Раді почалася перепалка Тимошенко і Ляшко.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE