Politerno > Україна і світ > Змінилося чотири президенти, а замовників вбивства Гонгадзе досі не названо, – Влащенко (Відео)

Змінилося чотири президенти, а замовників вбивства Гонгадзе досі не названо, – Влащенко (Відео)

  • 6 Червня, 2017
  • 1974 Переглядів
  • 0

Коли за головування у державі чотирьох президентів так і не назвали замовників убивства журналіста Георгія Гонгадзе, то це значить, що щось не так в системі. І тільки тоді, коли ми зуміємо закрити цю проблему, то зможемо далі розвиватися

Таку думку висловила журналіст і телеведуча Наталія Влащенко на телеканалі ZIK.

“Українське суспільство дуже заполітизоване. І найвідомішими журналістами є ті, які займаються політикою. Адже дуже важко одразу назвати, наприклад, відомого театрального критика, чи журналіста, який пише про науку.

До того ж, політика – це ресурс, і люди, які хочуть швидко розбагатіти і отримати доступ до влади, саме і приходять в парламент”, – зазначила телеведуча.

Щодо запровадження суспільного мовлення, то особливих змін, на думку журналіста, в цьому аспекті не відбулося.

“Було державне мовлення, яке існувало за рахунок бюджету. Зараз буде суспільне мовлення, яке так само буде існувати за рахунок бюджету. Тому я не розумію, в чому буде різниця”, – коментує Наталія Влащенко.

Також у день професійного свята журналістів телеведуча наголосила про резонансні справи вбивств журналістів, а зокрема справу Георгія Гонгадзе.

“В Україні змінилося вже чотири президента, проте замовників вбивства Гонганзе так і не назвали. Я дуже добре пам’ятаю той день, коли він пропав, і ми навіть мали з ним тоді зустрітися. Тому, коли за чотирьох президентів так і не назвали замовників цього убивства, то щось не так в системі.

Усі президенти були абсолютно різними людьми, які щось обіцяли суспільству. І тільки тоді, коли ми зуміємо закрити цю проблему, то зможемо далі розвиватися”, – наголосила Наталія Влащенко.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE