Politerno > Україна і світ > Аваков заявив, що не допустить другого етапу блокади (Відео)

Аваков заявив, що не допустить другого етапу блокади (Відео)

  • 6 Червня, 2017
  • 1680 Переглядів
  • 0

Сьогодні, 6 червня, в Запоріжжя з візитом приїхав міністр МВС Арсен Аваков. Головною метою візиту Авакова стала передача поліцейським Запорізької області нового спецтранспорту – автомобілів Mitsubishi Outlander.

Про це повідомляє видання Перший Запоріжський

В ході брифінгу глава МВС прокоментував заяву нардепа Семена Семенченко про намір Штабу Блокади переходити до другого етапу блокади, який спрямований на націоналізацію ряду українських підприємств, в тому числі і в Запорізькій області.

– Складно щось відповісти на заяву штабу шизофреніків і хворих людей – любителів фантастики. Збираються декілька чоловік, які приймають рішення що-небудь блокувати.

Наприклад, їм не подобається якийсь трамвай і Штаб на чолі з Семенченко захоче його блокувати, а я вам стверджую, що ніхто на території країни не має право на монополію силових дій, крім держави.

Все інше – це політичні спекуляції. Я рекомендую таким “панам”, які беруть на себе таку відповідальність і намагаються “надути” політичний капітал – думати спочатку про країну, а потім про свою вагу в суспільстві. Ми не допустимо подібну акцію цих авантюристів, – уклав Арсен Аваков.

Нагадаємо, що 26 травня начальник “Штабу блокади” Сергій Акимович спростував озвучені раніше плани Семенченко націоналізувати всі підприємства і уточнив, що їхні акції будуть спрямовані проти підприємств, які на 50% і більше належать росіянам і впливають на економіку України.

У цей список, крім банків, якими займається “Національний корпус”, потрапили і два запорізьких підприємства – “Запоріжсталь” і “Запоріжтрансформатор”.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE