Politerno > Тернопільщина > Сергій Надал вважає, що перешкоджання депутатській діяльності – це нормальна європейська практика

Сергій Надал вважає, що перешкоджання депутатській діяльності – це нормальна європейська практика

  • 8 Червня, 2017
  • 1494 Переглядів
  • 0

Тернопільський міський голова Сергій Надал стверджує, що перешкоджати депутатській діяльності – це нормальна європейська практика.

Про це пише на свої сторінці у Facebook депутат Тернопільської міської ради Іван Сороколіт.

“Цікаве” бліц-інтерв’ю мера Тернополя шириться інтернет-сайтами, у якому він говорить такі речі наче живе в якійсь видуманій ним самим матриці чи паралельній реальності, а не в Тернополі.

Напевне також вірить у те, що якщо багато-пребагато з розумним виглядом обличчя красномовно прибріхувати, то неправда стане правдою 🙂

Сергій Надал, не підкажете назви європейських країн, де фізичні перешкоджання депутатській діяльності та ще й модеровані міським головою – це нормальна європецська практика?… Не соромно так грати вар’ята?

Степан Барна, Олександр Богомол, Arsen Avakov, прошу звернути на маєте додаткового свідка злочину з перешкоджання депутатській діяльності. Сегій Надал публічно свідчить про недопуск депутатів.

При доброму розслідуванню не здивуйтесь, що наш європейський сучасний чесний людяний і порядний мер виявиться й організатором даного злочину.

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE