Politerno > Україна і світ > ВО “Батьківщина” ініціює розслідування злочинних зв’язків Порошенко і Гройсмана з Росією

ВО “Батьківщина” ініціює розслідування злочинних зв’язків Порошенко і Гройсмана з Росією

  • 8 Червня, 2017
  • 2298 Переглядів
  • 0

Сьогодні на засіданні фракції партії ВО “Батьківщина” було ухвалено одностайне рішення запросити на засідання фракції Президента України Петра Порошенка та прем’єр-міністра Володимира Гройсмана.

“Батьківщина” хоче отримати пояснення від керівників держави щодо їхніх дій, які мають ознаки державної зради та завдають шкоди національним інтересам України у їхній співпраці з владою Російської Федерації.

Як відомо, лідер партії Юлія Тимошенко звинувачує чинну владу у тому, що вона “заробляє гроші на війні”.

Зокрема, Петра Порошенка критикують за невиконану обіцянку продати Ліпецьку кондитерську фабрику, яка базується в Російській Федерації. Лише в січні цього року корпорація Roshen оголосила про зупинку роботи цієї фабрики.

За словами представника “Батьківщини” Сергія Власенка, Ліпецька фабрика лише за минулий рік сплатила до бюджету РФ мільярд рублів, а сам Порошенко в період війни отримував дивіденди із Росії  в розмірі десятків мільйонів доларів.

Петро Порошенко також донедавна був власником Севастопольського морського заводу. Підприємство нещодавно підпало під так звану “націоналізацію” в окупованому Криму і вже офіційно зареєстровано в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб Росії.

Окрім того, як неодноразово повідомляла Юлія Тимошенко, голова НБУ Валерія Гонтарева підняла питому вагу капіталу російських банків в українській банківській системі з 12% майже до 50%.

Представники фракції “Батьківщина” постійно заявляють, що уряд і президент мають понести особисту відповідальність за торгівлю на крові з окупованими територіями.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE