Politerno > Україна і світ > ЗМІ: Нардеп від БПП Грановський розмістив у своїй приймальні бізнес Андрія Адамовського (Відео)

ЗМІ: Нардеп від БПП Грановський розмістив у своїй приймальні бізнес Андрія Адамовського (Відео)

  • 13 Червня, 2017
  • 1765 Переглядів
  • 0

Олександр Грановський

Народний депутат від Блоку Петра Порошенка Олександр Грановський орендує кабінет на п’ятому поверсі столичного бізнес-центру “Євразія”. Поруч – кабінет бізнесмена Андрія Адамовського, з яким політик нібито “не має ділових стосунків з 2014 року”.

Андрій Адамовський (в центрі)

Обидва кабінети розташовані у великому офісному приміщенні, перед входом у яке висить табличка “Приймальня народного депутата Олександра Грановського”. Про це ідеться в розслідуванні Аліси Юрченко “Охоронна грамота” для програми “Наші гроші з Денисом Бігусом“.

Площа кабінету Грановського там складає 34 кв. м., однак за табличкою його приймальні – 790 кв. м. офісної площі.

Окрім кабінетів Грановського і Адамовського, у цьому офісі прописана низка фірм. Зокрема, компанія “Міжрегіональний інвестиційний союз”, яку очолює Людмила Пархоменко. Це менеджер з оточення Андрія Адамовського, разом вони є членами ради директорів кіпрської Assofit Holdings Limited.

“790 там з чимось – це загальна площа. Кабінет Грановського займає 34 кв м, у нього договір оренди підписаний. Решту орендує моя компанія, і там ще знаходяться інші компанії. Їх декілька”, – розповіла Людмила Пархоменко.

Народний депутат також відзначає, що його кабінет в бізнес-центрі “Євразія” не зареєстрований як депутатська приймальня в апараті Верховної Ради, а тому силовики, на його думку, теоретично можуть прийняти рішення про обшук кабінету, не очікуючи на зняття депутатської недоторканності.

Нагадаємо, за Законом депутатська недоторканність поширюється на жилі та службові приміщення народних обранців.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE