Politerno > Тернопільщина > Міську раду чекають складні часи – Андрій Шкула

Міську раду чекають складні часи – Андрій Шкула

  • 14 Червня, 2017
  • 2005 Переглядів
  • 0

Міську раду чекають складні часи. Одразу декілька депутатів, в різні періоди, порушили Закон, проголосувавши за свої або, так чи інакше, пов’язані з власними бізнесовими інтересами, питання. Це конфлікт інтересів, кримінальне та корупційне правопорушення.

Про це пише на своїй сторінці у Facebook депутат Тернопільської міської ради Андрій Шкула.

“Наслідок не лише відповідальність, а й загроза позбавлення мандату. Порушували, зокрема, й голови декількох фракцій. Як фракції працюватимуть без голів? А раді без пів десятка депутатів? Жах…”, – пояснює депутат ситуацію.

“Політерно” свого часу повідомляло , як на одному з пленарних засідань нинішньої сесії Тернопільської міської ради, народні обранці безкоштовно роздавали в оренду чимало комунальних квадратних метрів.

Зокрема отримали погодження на продовження безоплатної оренди суб’єкти господарської діяльності, що обслуговують житловий фонд міста. Говорячи простіше – ЖЕКи. Так у перелік щасливчиків потрапили ЖЕКи, до яких має безпосереднє відношення депутат міської ради Тернополя від ВО “Свобода” Галина Гевко та її чоловік, екс-депутат міськради Степан Гевко.

Сьогодні ми проінформували читачів щодо “радикала” Святослава Півторака, котрий свого часу вчинив дії та прийняв рішення в умовах реального конфлікту інтересів, а саме взяв участь у голосуванні за рішення про надання в безоплатне користування комунального майна Тернопільської міської ради громадській організації “Тернопільський Меморіал”, засновником та керівником якої є сам депутат.

І таких сумних для постмайданної України історій, як і в Тернопільській міськраді, нажаль багато. Тож сподіваємось покарання за такі дії не змусить на себе довго чекати, а міську раду справді чекають сумні часи. Хоча, мабуть, набагато сумніше, коли порушники закону продовжують приймати доленосні для обласного центу рішення, при цьому, вперто, зловживаючи своїм становищем на догоду міській владі. Благо в Тернополі набрав обертів громадський рух, що не може не обнадіювати. Дуже сподіваємось, що активісти прослідкують, аби злочинці з мандатами понесли заслужені покарання.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE